ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ…Εξ’ άλλου, κατά τον Αποστολάκη, το κρανιακό ύψος των συγχρόνων Ελλήνων είναι 131-134, όσο δηλαδή και το αρχαιοελληνικό, οπότε ο κρανιακός δείκτης Υ/Μ κυμαίνεται περί το 74.
Τα βασικά επομένως ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα παραμένουν πάντοτε όμοια με τα της αρχαίας εποχής. Δικαίως λοιπόν ο Πουλιανός έχει αποφανθή: «Τα παλαιοανθρωπολογικά στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει γενετική συνέχεια στον πληθυσμό της Ελλάδος από την νεολιθική εποχή ως την σύγχρονη.

Κεφάλαια από τα βιβλία του Δημητρίου Π. Δημοπούλου : «Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – Οι ρίζες, οι συγγενείς, οι γείτονες» και «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ)» των εκδόσεων “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ”. Αυτά αφορούν τους Ινδούς, τους Αρίους, τους Αιγυπτίους, τους Άραβες, τους Εβραίους, τους Τσιγγάνους και τους Πομάκους, την καταγωγή του ελληνικού αλφαβήτου («Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»), καθώς και ένα κεφάλαιο για τους Νέγρους («ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ»).
Ο Δημήτριος Δημόπουλος είναι ερευνητής εθνικών και εθνολογικών θεμάτων. Σπούδασε Μηχανολόγος (Ε. Μ. Πολυτεχνείο). Μεταπτυχιακές σπουδές Φιλοσοφίας (Πανεπιστήμιο Αθηνών), Μέλος της γερμανικής «Εταιρίας Βιολογικής Ανθρωπολογίας και Ευγονικής». Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων και Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας. Τιμήθηκε από την Αθήνα με το χρυσό κλειδί της πόλεως και με το Μετάλλιο Αθηναϊκού Αγώνος
Πατήστε  στους πιο κάτω συνδέσμους για να διαβάσετε τα θέματα.
Share on Google Plus

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου